O nama

Mi smo tri mame koje su odlučile svoju svakodnevicu podijeliti s vama. Spojila su nas naša djeca koja su zajedno išla u vrtić, a iz toga se rodilo prekrasno prijateljstvo. Iako smo različite po karakteru, interesima i idejama, zajedničko nam je to da smo majke koje svo svoje vrijeme provode sa svojom djecom u čitanju i igri.

S vama ćemo rado podijeliti svoja razmišljanja o slikovnicama koje pročitamo, igrama koje smislimo za naše mališane, ali i o odgoju, porodu, dječjim bolestima i još koječemu. Isto tako ćemo vam pokazati kako smo uredile naše domove, razveselile svoju djecu te provele slobodno vrijeme.

Iako nismo profesionalne kuharice, odgajateljice niti išta slično, profesionalne smo domaćice i majke. Upravo zbog toga što 24 sata provodimo s djecom, vjerujemo kako ovdje možete iz prve ruke saznati kako se mlade majke snalaze u svim izazovima koje im donosi život.

Mama Jelena ima prekrasne troje djece. Voli čitati djeci, igrati se s njima, kuhati i izrađivati razne zanimljive i lijepe predmete kako bi njihova kuća postala pravi topli dom za njenu obitelj. To je ujedno i način na koji pored brige o djeci i kućanstvu ostaje sretna i zadovoljna, ispunjena osoba. U svemu joj, naravno pomaže njen suprug.

Mama Karolina ima dvoje znatiželjne djece koja stalno nešto istražuju. Obožava im čitati, smišljati razne igre i aktivnosti kako bi uposlila njihove razigrane prstiće. Najzadovoljnija je kad su njena djeca zadovoljna, a u svemu tome glavna joj je podrška njen muž. U njihovom domu smijeha i igre nikad ne nedostaje, a mama Karolina svoje vrijeme provodi smišljajući i izrađujući razne igrice za svoju djecu te čitajući razne zanimljive knjige.

Mama Željka ima dvije velike ljubavi: supruga koji joj je velika podrška i četverogodišnjeg sina Marka koji je svojim roditeljima sve na svijetu. Mama Željka voli kuhati zdravu, domaću hranu za svoju obitelj, ali njen sin Marko obožava kad mu mama čita slikovnice ili kad se pak s njim igra autićima, motorima i sličnim vozilima. Zato cijele dane provode u zajedničkom ispreplitanju aktivnosti koje oboje vole. Voli pročitati dobru knjigu ili pak izraditi svoj unikatni nakit i tako provodi vrijeme koje je rezervirano za nju.

Odvojite malo slobodnog vremena i uđite nakratko u svijet u kojem žive 3mame. Saznajte što smo danas čitale, kuhale, stvarale, igrale se s djecom. Možda pronađete nešto za sebe. Ako je tako, dođite nam ponovo.