Šarena ljepila

Neki dan je muž kupio djeci šarena, sjajna ljepila i jako ih razveselio. Kupio ih je u Offertissimi i cijena je bila stvarno prihvatljiva. Odmah su krenuli lijepiti. Bilo im je žao ljepila koristiti kao klasična ljepila jer se onda ništa nije vidjelo kad su gore zalijepili bijeli ili šareni papir. Zato sam im izrezala plastičnu, malo deblju foliju.

Pronašla sam i zaštitni cd koji dobijemo u svakom paketu cd-a. Lako se reže pa sam ga narezala na komade i ponudila djeci. Bili su jako zadovoljni.  Svašta su crtali na papiru i kartonu šarenim ljepilima i onda na to lijepili prozirne folije kako bi ljepilo bilo vidljivo. Na igranje su im došli Karla i Krsto i bilo je to pravo veselje. Prekrasno je vidjeti dječju kreativnost na djelu. Lijepili su i zabavljali se izrađujući stvarno svašta.

Ova su ljepila pravi poklon za djevojčice od 4 godine nadalje jer ionako ponekad ne znamo što kupiti. Ovako za malo kuna možemo razveseliti svako dijete i potaknuti ga na izradu prekrasnih stvari. Ljepila su se potrošila u svega nekoliko dana, ali nije mi žao. Kupit ću ih ponovno čim ću ići u Offertissimu. Offerissima je dućan u kojem sa stvarno malo novaca možete kupiti puno zanimljivih stvari za djecu.

Evo nekoliko radova koji su klinci izradili sa šarenim ljepilima:

Objavljeno u rubrici dječja stvaraonica, Stvaraonica | Tag članka: , , . Označi link.