Poklon za Moniku i Laru

Kao što smo i najavili, 3mame daruju Moniku i Laru za najljepše božićno drvce koje ste vi izglasali. Drage naše pobjednice čestitke još jedanput i evo nadamo se da će vam se naš poklon svidjeti. Iako je Božić prošao, dio ćete poklona iskoristiti slijedeći Badnjak, a ostalo koristite uvijek i sjećajte se nas. Sudjelujte i u drugim našim igrama pa vam se sreća možda opet osmijehne. Onima koji možda misle da je njihovo božićno drvce bilo ljepše od pobjedničkog, poručujem da se drugi puta uključe. Ovdje ćemo  prikazati samo dio poklona za naše drage pobjednice, a ostalo neka i za njih bude tajna.

Između ostalog, ručni rad koji smo pripremile za vas je jedan stakleni tanjur za posluživanje kolačića uređen decoupageom, odnosno salvetnom tehnikom. Čim sam vidjela ove slatke čokolade imala sam viziju kako ću urediti tanjur. Neću vam detaljno opisivati kako sam ga radila jer je postupak isti za sve staklene površine pa to pogledajte ovdje. razlika je samo u tome što nisam koristila efekt raspucavanja jer sam željela da čokoladne bombonjere dođu do izražaja. Mislim da sam u tome i uspjela.

Drugi je dio poklona vezano uz božićno drvce upravo kuglice za bor koje će nadam se krasiti Monikino božićno drvce. Neću vam sada opisivati postupak već ćemo to ostaviti za kasnije tako da informacije budu svježe kad počnete razmišljati o nakitu za bor pred Badnjak.

Objavljeno u rubrici pokloni, Stvaraonica | Tag članka: , , , , , . Označi link.