Dječji ukrasni vjenčić

Ako ste i sami krenuli u izradu raznih kasnojesenskih ili božićnih vjenčića svakako dajte i djeci da sudjeluju. Moja Ivona najviše voli samostalno raditi svoje vjenčiće pa sam joj zato ovog puta izrezala kružni oblik vjenčića iz tvrđeg kartona. Mislim da je djeci lakše baratati s takvim „plosnatim vjenčićem“ nego s pravima. Pošto je Ivona već prava velika cura od punih pet godina ovog puta sam joj dala da samostalno koristi pištolj za vruće ljepilo. Uz moj nadzor – što se podrazumijeva. Moram priznati da sam se iznenadila koliko je bila pažljiva.

Uzela je kutiju s božićnim ukrasima, neke plodove i grančice koje je pronašla na igralištu pred par tjedana i napravila prekrasan vijenac. Ne znam tko je bio više ponosan: Ivona na plod svog rada ili ja na nju kad sam vidjela koliko je velika moja petogodišnja kreativka. Svaki slijedeći Božić proveden s mojim malim anđelima sve mi je ljepši i ljepši. Nadam se samo da je i njima.

I ne zaboravite izložiti dječji vjenčić na prikladno vidljivo mjesto kako bi ukrašavao vaš dom. Na taj način pokazujete djeci koliko cijenite njihov trud.

Objavljeno u rubrici Božićni ukrasi, dječja stvaraonica, Prigodno, Stvaraonica | Tag članka: , . Označi link.