Prinova u obitelji mame Jelene

Evo jedne obavijesti koju objavljujem s posebnom radošću. Jučer je naša mama Jelena rodila prekrasnu malenu djevojčicu Franku. Franka je došla na svijet jučer poslije podne. Bila je teška 3800 g, a duga 50 cm. Iskrene čestitke mami Jeleni i njenoj obitelji na prekrasnoj djevojčici. Želimo im puno sreće, zdravlja te da svi zajedno uživaju u svakom trenutku provedenom sa svojim malim anđelom.

Mama Jelena rodila je na stolčiću, a ostale pojedinosti morat ćete pričekati dok se cure dobro ne oporave i ne dođu iz bolnice.Tata Tino je, naravno bio u rađaoni sa svojim curama i svojoj ženi bio prava podrška (po treći put).

Uživali smo čitajući postove mame Jelene sve do sada i veselimo se novima za koje ćemo se morati još malo strpiti. Jer sad je beba na prvom mjestu.

Rođenje djeteta je najljepši događaj u životu jedne obitelji. Želimo vam svima od sveg srca da doživite ovo nezaboravno iskustvo.

A vi, dragi čitatelji, slobodno komentirajte i čestitajte sretnim roditeljima (i naravno, Karli i Krsti) na prekrasnoj djevojčici.

Objavljeno u rubrici događanja, Ostalo | Tag članka: , , . Označi link.