Posjetite NAJ-Božićniji sajamNAJ Božićniji Sajam na Zagrebačkom velesajmu

17. prosinca 2010. – 09. siječnja 2011. godine

Ostavite iza sebe sve probleme i loše raspoloženje. Dođite na Zagrebački velesajam, jer 17. prosinca započinje najveselija priredba Naj-Božićniji Sajam i traje sve do završetka zimskih školskih praznika, 9. siječnja 2011.

Cjelokupan PROGRAM događanja na NAJ Bozićnijem sajmu možete pročitati ovdje, a iz zanimljivosti izdvajamo:

OTVORENJE 17.12. 2010. U 17,00 SATI

Nastupom Maje Šuput i zbora Zagrepčanke i dečki otvorit ce se najveselija sajamska priredba Zagrebačkog velesajma NAJ BOŽIĆNIJI SAJAM!!!! Uživajte u vatrometnoj božićnoj čaroliji!

Po prvi puta na Naj Božićnijem sajmu u paviljonu 7a možete uživati u Izložbi jaslica i božićnog nakita iz svih krajeva Hrvatske.

PREDAVANJE KOJE NE SMIJETE PROPUSTITI:

Za 19. prosinca, sa zadovoljstvom najavljujemo predavanje patera Zvjezdana Linića „Ususret Božiću“, kojem će prethoditi koncert božićnih pjesama poznatog zbora mladih Izvor (Crkva Sv. Josipa iz Zagreba). Koncert s početkom u 16,00 sati i predavanje u 17,00 sati održava se u Kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, a ulaz na koncert i predavanje se ne naplaćuje.

Istoga dana, 19.12. od 12 do 18 sati održat će se i Dan humanitarne organizacije DORA, a detaljan program Dore mozete vidjeti ovdje.

Za 20. 12. predviđeno je natjecanje osnovnih škola grada Zagreba u kićenju božićnih drvaca za „NAJ-ljepše božićno drvce NAJ-Božićnijeg sajma“.

ZABAVA:

Ove godine osim naaaaaajvećeg lunaparka u zemlji, sve posjetitelje oduševit će i karting staza na kojoj će svi moći isprobati vozačke sposobnosti, a stariji od 16 godina uživat će u Adrenalinskom parku (skate, roler i BMX staza).

Na Naj Božićnijem sajmu velike i male očekuje nezaboravna zabava; plesne skupine, Jozo Bozo, mažoretkinje, karaoke, akrobatski rock’n’roll i naravno Djed Mraz. U igraonici u paviljonu 6 ovisnike o Play station igricama očekuje vrhunska zabava u kojoj mogu uživati i veliki i mali.

Pripremamo i Zoopark s brojnim životinjama: konjima, ponijima, ovcama, mini zečevima. Dobra zabava očekuje odrasle u božićnoj pivnici s bogatom ponudom hrane, pića i prigodne glazbe.

KONCERTI:

Poznati pjevači hrvatske glazbene scene posjetitelje će uveseljvati besplatnim koncertima na pozornici paviljona 7 zagrebačkog velesajma. Najavljujemo nastupe: Maja Šuput (17.12.), Franka Batelić (20.12), Lana Jurčević (23.12), Jacques Houdek (28.12), Antonija Šola (29.12.)

A na Štefanje, 26. prosinca u 21.30 sati u paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma nezaboravnu zabavu i ples zagarantirat će Vam popularni Jole, a ulaznice mozete kupiti za samo 40 kn.

SHOPING U PAVILJONU 6 NA NAJBOŽIĆNIJEM SAJMU ZAGREBAČKOG VELESAJMA

Iz raznolike i maštovite božićne ponude poklona možete izabrati po povoljnim sajamskim cijenama, ono najbolje za svoje najmilije.

Važna napomena: 17. , 24. i 31. prosinca, ulaz za sve posjetitelje je besplatan !

Ulaznica za ostale dane od 18.12.2010.-9.1.2011. : 10 kn, parking besplatan

Dobrodošli na NAJ Bozicniji Sajam!

Objavljeno u rubrici događanja, Ostalo | Tag članka: , , , , , . Označi link.