Odgajam li dobro svoje dijete?

Savjeti za roditelje

Autorice: Gordana Buljan Flander

Ana Karlović

Ovu odličnu knjigu kupio mi je ove godine moj dragi muž za rođendan. Time je još jednom potvrdio ono što sam oduvijek znala, a to je da me savršeno dobro poznaje i točno zna što bih voljela dobiti za rođendan. Literatura ovog tipa meni je omiljena i uvijek ću u knjižnici radije posuditi nešto o odgoju nego neku beletristiku. A nekoliko dobrih knjiga o odgoju uvijek je dobro imati kod kuće i uzeti ih u ruke kad nešto zaškripi. Ovo je upravo jedna od takvih knjiga.

Ovdje možete pronaći sve o dječjem plaču, spavanju, hranjenju, izražavanju osjećaja. No i roditelji starije djece doći će na svoje. Ovdje su obrađeni i problemi koji njih muče. To su pobune u dječjoj dobi, seksualnost, pripreme za školu, adolescencija…

Knjiga sadrži mnoštvo odličnih savjeta i mogućih razloga problema koji vas muče. A svi znamo da su uzroci ponekad toliko jasni, a našem oku nevidljivi.

Zaista toplo preporučam svim roditeljima koji se ne odluče na kupnju ove knjige neka je svakako posude u obližnjoj knjižnici. Od čitanja ove knjige profitirat ćete i vi i vaša djeca.

Objavljeno u rubrici knjige o odgoju, Odgoj | Tag članka: , , , , , . Označi link.