Šašave Bubamare

Grafika – Grafoprint

Da li znate što je ovisnost? Želite li saznati što je prava, ali opet zdrava ovisnost svakako ponudite ovu igru svojoj djeci. Mi smo je dobili na poklon iz Grafoprinta i kad smo je donijeli kući Ivona se nije danima odvajala od nje. Kod prijatelja Marka je jednom prilikom uspjela složiti sličnu igru (Šašave kornjače) od prve i mislila je da će je sreća poslužiti i ovog puta. No ne ide svaki put tako lako. Dugo se je mučila složiti sve kartice kako treba, ali nije nikako htjela nikakvu pomoć. Kako sam do sada bila uvjerena da mi kćer nije uopće uporna i da je to karakteristika na kojoj bi trebali poraditi tako sam se ovog puta ugodno iznenadila. Gledajući je kako satima slaže ove šašave bubamare muž i ja smo zaključili da je itekako uporna. Samo je stvar u tome da mora imati motivacije. Pravi poticaji čine čuda. Zato veliko BRAVO proizvođaču za ovu igru.

Po meni ne možete odabrati bolji poklon za dijete od ove igre. Nas je sve oduševila. Možete je pronaći na Internet stranici Grafoprinta, ali isto tako i u maloprodaji u Mercatoru, u Pošti, Kauflandu i drugim trgovinama.

Igra sadrži devet sličica šarenih bubamara. Cilj je složiti svih devet sličica na način da glave i repovi budu iste boje. Tih devet sličica tvore veliku sliku. Iako vam ovo može na prvi pogleda izgledati jako lagano, uvjeravam vas da baš i nije tako. Za primjer vam može poslužiti i naša mama Željka koja je Šašave kornjače nastavila sama slagati i kad je njen Marko već odavno otišao na spavanje.

Objavljeno u rubrici društvene igre, Igraonica | Tag članka: , , . Označi link.