Disney Princess – Memo

Proizvođač: Clementoni

Iako je ovu igru Ivona dobila za drugi rođendan, kod nas doma se jako rijetko igra. Kad je bila mala igrali smo je tako da sam ja pola kartice poslagala na pod, a identične kartice uzela u ruke i davala Ivoni jednu po jednu. Ona je pogledom tražila sve dok na podu nije pronašla istu takvu karticu i njen par stavila na nju. Kartice su prekrasne i sigurno će oduševiti sve male princeze. Kad je Ivona napunila 3 godine takva igra joj više nije bila zanimljiva, a igra memory nije jedna od njenih omiljenih igara (na moju veliku žalost).  No kad kod nas dođe moja 9-godišnja nećakinja Barbara prvo za što pita su Memory princeze. Igra sadržava 48 kartica pa igra traje dosta dugo no Barbari to savršeno odgovara. Muž i ja je jako, jako rijetko pobijedimo.

Po meni je ovo idealna igrica za malo veće princeze koje vole igru memory. Kartice su prekrasne i dolaze u savršenom pakiranju za razliku od nekih memory igara čije se kutije raspadnu nakon svega nekoliko dana, a kartice jedva da uspijete strpati u premalenu kutiju osim ako ih dobro i pažljivo posložite. Ove memory kartice dolaze u odličnom pakiranju.

Koliko se sjećam, jednom mi je netko rekao da ova igrica košta oko 100,00 kuna. E sad, da li se isplati kupiti je sve ovisi o vašoj procjeni. Ja je svojoj djeci ne bih kupila, ali da imam dijete poput svoje nećakinje, definitivno bih investirala u kupnju ove (ili slične) igre. Ona već pune tri godine kad dođe kod nas igra ovu igru i oduševljena je njome.

Objavljeno u rubrici društvene igre, Igraonica | Tag članka: , , , , , , , . Označi link.