Životinje na selu

Forum, tvrdi uvez, tvrde stranice.

Ova slikovnica za mlađu djecu ne sadrži tekst već samo prekrasne fotografije životinja koje žive na selu. Uzevši u obzir da neke od životinja u slikovnicama jedva nalikuju na pripadnike svoje vrste, potreba za ovakvim slikovnicama u današnje vrijeme uistinu postoji. Neke od životinja djeca sve rjeđe imaju priliku vidjeti u živo što je itekako šteta. Ako je ovo jedan od načina da im bar malo približimo svijet životinja, onda što čekamo?

Uz fotografije odraslih životinja, pojavljuju se i fotografije njihovih mladunaca.

Kupili smo ovu slikovnicu pred 2 godine u Metro-u i platili je oko 35,00 kuna. Kvaliteta slikovnice je odlična, već je prošla zaista svašta i još je u super stanju. Ivona ju je jako voljela čitati/listati i gledati fotografije životinja, a Vid je još i danas često uzme u ruke.

Možete probati potražiti ovu ili neku sličnu slikovnicu u obližnjoj knjižnici. Ili pitajte bake i djedove da li su sačuvali neke vaše stare slikovnice. Naime, slikovnice sa fotografijama životinja bile su zaista česte pred 20 – 35 godina. Na taj način možete razveseliti svoje dijete nečim novim i spasiti stare slikovnice koje možda skupljaju prašinu u nekim starim kutijama. Ako postoje negdje, svakako ih spasite iz zaborava i ponudite svojoj djeci.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , . Označi link.