Zabavno je učiti – Životinje

Ova prekrasna slikovnica sigurno će razveseliti najmlađe ljubitelje slikovnica. Disney ilustracije životinja su prekrasne, a prozorčići koje mališani mogu otvarati i ispod njih pronalaziti mnoga iznenađenja dodatno će ih razveseliti. Mi kod kuće imamo preostale dvije slikovnice iz ove zbirke, ali još uvijek često iz knjižnice posuđujemo i ovu, treću. Baš sam ovog puta rekla mužu kako mislim da klinci već možda i nisu za ovu slikovnicu (Ivona će uskoro 6, a Vid ima 3,5 godine), ali muž je rekao: Ma daj, pusti ih, pa sami su izabrali. I kao i uvijek, jako su zadovoljni svojim odabirom. Čitamo je svaki dan i uvijek im je osmjeh na licu kad je čitamo. Pa zar ima ljepše nagrade od dječjeg osmjeha?

Uz ovu slikovnicu vaši će mališani upoznati razne životinje, od miroljubivih malih mačića do opasnih tigrova i zmija. Sve to uz puno zabave i smijeha.

Cijena koju sam pronašla na Internetu je 55,20 kuna. Profil.hr naime ima akciju na upravo ovu slikovnicu. Po meni je idealna kao rođendanski ili neki drugi poklon. Što se tiče kvalitete, moram napomenuti da za razliku od drugih slikovnica s prozorčićima na ovima nam se nikada nisu potrgali prozorčići, a otvarani su i zatvarani bezbroj puta. Ivona je jednu slikovnicu iz ove zbirke dobila sa samo 8 mjeseci i nikada je nije potrgala. To uistinu puno govori o kvaliteti istih.

Ne propustite pročitati svojoj djeci i ostale slikovnice iz iste zbirke:

Zabavno je učiti – Boje

Zabavno je učiti – Brojevi

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , . Označi link.