Winnie the Pooh – Dar za prijatelja

Egmont, 2008. god., 10 str., tvrdi uvez.

Ova slikovnica svojom naslovnom stranom zaista privlači poglede male dječice. Zato smo je mi već po ne znam koji put posudili u Gradskoj knjižnici u Čakovcu. Meni nije jedna od omiljenih jer smatram da za njihovu dob ima puno boljih medo Pooh slikovnica no klinci su uvijek jako zadovoljni. Kad bolje razmislim pouka iz ove slikovnice je odlična za današnju djecu. Medu Pooha muči veliki problem. Kad ga njegov najbolji prijatelj Praščić pozove na rođendan on odmah stade razmišljati što bi mogao pokloniti prijatelju. No ovog puta medvjedić nema nikakvu ideju.

Odlazi u posjet svojim prijateljima, a oni mu pokazuju kakve su poklone oni izradili za Praščića. Promatrajući prijatelje dolazi do odlične ideje što darovati prijatelju. Što će medo Pooh darovati prijatelju, saznajte u slikovnici. Odat ćemo vam samo jednu tajnu: Bit će to najljepši dar na svijetu jer će biti dar od srca.

Cijena koju sam uspjela pronaći na Internetu je 46,55. Ako pak niste sigurni u kupnju, potražite je u najbližoj knjižnici.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , . Označi link.