Disney – Winnie Pooh: Knjižica sa zadacima i naljepnicama

Egmont, 2008. god.,meki uvez, 24 str.

Ovu vježbenicu sam kupila u kompletu s još jednom medo Pooh vježbenicom po cijeni od 25,00 kuna. Bilo je to prošlog ljeta u Plodinama. No kad sam danas krenula tražiti cijenu na Internetu, bila je za samo jednu od vježbenica 33,25 kuna. Meni je ona cijena izgledala dosta prihvatljivo i  nisam požalila što sam ih kupila.  Uz pomoć jedne vježbenice djeca uče slova, a uz pomoć druge brojke. Zadaci su zaista jednostavni i mojoj Ivoni su prošlog ljeta bili jako zanimljivi. Imala je tada 4 godine i jako su je zanimala slova i brojke. Trebalo joj je više vremena (i više naše pomoći) da riješi zadatke, ali vjerujem da su joj upravo jednostavne vježbenice poput te pomogle u učenju.

Kad bi se danas susrela sa istom vježbenicom, nisam sigurna koliko bi joj bila zanimljiva. Danas Ivona već zna sva slova, a brojke do 15 ne predstavljaju joj nikakav problem. Mislim da bi vježbenicu riješila bez pola muke, a nisam sigurna koliko bi bila zadovoljna njome. Sad je ona već velika cura koja od vježbenica traži malo više, tj. ono što još ne zna.

Ilustracije su lijepe i jednostavne, zadaci su jednostavni i prilagođeni mlađoj djeci.  Medo Pooh i njegovi prijatelji: Praščić, Sovac, Sivko, Tigar i Zec pomoći će vašem djetetu da se upozna sa slovima i brojkama.

Objavljeno u rubrici bojanke i vježbenice, Čitaonica | Tag članka: , , , , , , , , , , . Označi link.