Vuk i sedam kozlića-interaktivna slikovnica

V.B.Z. d.o.o., 2007., tvrdi uvez, 14 stranica, priča sa slagalicama i zvukovima, 11o kn

Slikovnica je to iz serije »Priče sa slagalicama i zvukovima«u kojoj ima još i Mala sirena, Pepeljuga i Ružno pače. Sadrži 6 slagalica s dvanaest dijelova koje razvijaju spretnost prstića malih čitatelja i zabavne zvukove koji se čuju na pritisak tipke. Svaka stranica sadrži tekst popraćen zvukom koji bajku čini živom jer različiti zvukovi upotpunjuju priču na zabavan način i sličicom koja se slaže. Karla je dobila ovu slikovnicu na poklon od rođaka Filipa i u početku smo samo čitali tekst i slušali zvukove.

Ovih dana Karla se sjetila te slikovnice i zamolila me da joj dam da slaže slagalice. Naime, kad se Krsto rodio spremila sam knjigu jer nisam htjela da ju potrga. Sad Krsto uživa tiskajući gumbiće i proizvodnji veselih zvukova i naravno razbijanju slagalica koje Karla složi. Karla pak uživa u samostalnom slaganju sličica.

Jedini je problem što kad više puta slažemo slagalice one padaju van i tako kad želimo čitati i okrećemo stranice sve slike padaju van i to nas jako ljuti. No bez obzira na to, ova interaktivna knjiga s pričom za čitanje, igru i slušanje svakako je osvojila i mene i moju djecu i svojim ilustracijama i slagalicama i zvukovima.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , , , , , , , . Označi link.