Tomica i prijatelji – Velika bojanka s naljepnicama

Egmont, 2008. god., meki uvez, 64 str.

Cijena ove velike bojanke sa mnoštvom zadataka je 49,00 kuna. No ja sam je kupila po nevjerojatno povoljnoj cijeni preko Internet portala aukcije.hr. Prodavala se sa još dvije tanje bojanke Tomica i slikovnicom Tomica i prijatelji – Škrinjica priča. Cijena je s poštarinom bila 36 kuna. Morate priznati da je to stvarno povoljno.

Uz ovu bojanku dobit ćete i veliki poster i više od 500 naljepnica. To bi sigurno oduševilo svakog ljubitelja Tomice. Jedino koga možda neće razveseliti su roditelji koji će jednog dana teškom mukom te iste naljepnice skidati s vrata, frižidera ili zidova dječje sobe. Ili mališane pak nagovorite da je upravo ova bojanka pravo mjesto za lijepljenje naljepnica.

Ovo zaista nije klasična bojanka jer osim zadataka za bojanje sadrži i razne druge zadatke. Ima tu traženja razlika, precrtavanja, brojenja, križaljka…

Vjerujem da bi većina roditelja češće kupila ovakve prekrasne bojanke i vježbenice kad bi cijena bila prihvatljivija. Prilika poput ove na aukcijama nema često, a puno ljudi niti ne zna da postoji nešto takvo.

Probajte ponekad  malo potražiti na Internetu jer vjerujem da bi se dalo pronaći još takvih prilika. Evo nekoliko slika vježbenice:

Objavljeno u rubrici bojanke i vježbenice, Čitaonica | Tag članka: , , , , , , , , , , . Označi link.