Tko je u našem dvorištu?

Forum, 2006. god., tvrdi uvez, tvrde stranice.

Zanimljiva slikovnica sa šarenim i lijepim ilustracijama. Kad je protresemo začujemo gakanje gusaka koje su glavni likovi ove slikovnice. Vid ju je dobio za svoj prvi Božić i nije je ispuštao iz ruke mjesecima. Čitali smo je 10-tak puta na dan. Traktori, farme, životinje i slične stvari bile su njegova glavna preokupacija sve do 2. godine tako da mu je s ovom slikovnicom upala, kako bi rekli, sjekira u med. Ivoni je isto bila zanimljiva, ali ipak nakon 10-tak čitanja na dan, kojem bi trogodišnjaku više bila zanimljiva?

Svaki put kad i danas uzmemo ovu slikovnicu u ruke, obuzme nas neka toplina. Još uvijek se s nostalgijom prisjećamo te prekrasne zime provedene u toplini doma s našim mališanima.

Glavni likovi ove slikovnice, kao što sam već napomenula su guske koje svojim gakanjem po cijele dane ometaju ostale stanovnike farme. Prikazane su sve životinje čiju mirnu svakodnevnicu ometa to glasno gakanje. No, jednog dana kad se u dvorište ušulja provalnik, njihovo gakanje postane korisno

Slikovnica namijenjena mlađoj djeci (od 6 mj – 2 godine). Starijoj djeci će vjerojatno kraće vrijeme biti zanimljiva. Ako uz to vaši mališani vole farmu i stvari vezane za nju, ova slikovnica je prava stvar za vas.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , , . Označi link.