Teletubbies – Opipaj! Baš je dobro!

Egmont, 2006. god., tvrdi uvez, tvrde stranice.

Za ovu slikovnicu se muž i ja često šalimo da je više kod nas doma nego tamo gdje bi trebala biti, u gradskoj knjižnici. No naš Vid se zaljubio u nju još prije svog prvog rođendana. Ivona ju je također voljela kad je imala dvije godine, ali Vidovo oduševljenje ovom slikovnicom je puno, puno veće. Ivona se jako veselila posljednjoj stranici ove slikovnice na kojoj je smiješni ružičasti čupavi pauk. Za treći rođendan nas je molila da joj kupimo takvu igračku, ali pošto je nismo uspjeli pronaći napravili smo joj takvu tortu. Oduševljenju nije bilo kraja.

Posebnost ove slikovnice je u tome što djeca mogu opipati psa sa čupavim krznom, blještavi čarobni oblak, ružičastog pauka. Čak mogu pogledati i svoj odraz u Teletubbies ogledalu. Teksta ima jako, jako malo pa će ova slikovnica vjerojatno biti najzanimljivija jednogodišnjacima i dvogodišnjacima. No uvijek postoje iznimke.

Ako se niste do sada susreli s ovom slikovnicom, a imate manju djecu svakako je potražite kod slijedećeg posjeta obližnjoj knjižnici.

Vjerujem da će Tinky Winky, Dipsy, Laa – Laa i Po iskreno razveseliti svakog mališana.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , , , . Označi link.