Tatina kuharica

Helena Kralj

Imate supruga koji obožava kuhati za vas i vašu djecu? Ili pak vaš suprug nikada, ali baš nikada u ruke ne uzme kuhaču? U oba slučaja ova je Tatina kuharica prava stvar za vas. Možete je pronaći na Internet stranicama Naklade Nika.

U našem je slučaju nažalost u pitanju ovo drugo. No ja se ne predajem. Zato upravo ovog Božića namjeravam svom mužu pod bor staviti ovu kuharicu, da ga malo potaknem na kuhanje. Znam da preko tjedna zaista nema vremena zbog posla i svih ostalih poslovnih i neposlovnih obveza, ali smatram da bi djeca uživala zajedno s njim nešto bućkati i mućkati u kuhinji. A vjerujem da bi i on istinski uživao.

U ovoj kuharici možete pronaći pregršt odličnih recepata. Za neke načine pripremanja određenih namirnica vjerojatno niste nikada niti čuli. A nekih recepata ćete se sigurno samo prisjetiti jer ih niste već duže vremena spremali. Ili pak volite određeno jelo, a niste ga nikad sami spremali jer jednostavno niste imali pri ruci recept. Kod nas je to slučaj s šnenoklama.

Uglavnom, veliko BRAVO za ovu kuharicu. Jako me je razveselila, a nadam se da će i mog muža i djecu. Mislim da je ovo savršen dar za svakog tatu.

Objavljeno u rubrici Čitaonica | Tag članka: , , , . Označi link.