Svatko je jedinstven

Egmont, 2006. god., 28 str, tvrdi uvez.

Ovoga se puta, kao i uvijek, u Stojutarskoj šumi događa nešto neobično i jako zanimljivo. Tigru su dosadile njegove pruge i odlučio ih se riješiti. No jedino što ga muči je da ne može pronaći način kako bi to učinio. Njegovi vjerni prijatelji: medo Pooh, Praščić, Roo i Sivko mu pomažu u ostvarivanju njegovog neobičnog nauma: rješavanju pruga.

Prijatelji premazuju Tigra s bojama, blatom, kupkom od meda, ali niti jedno rješenje nije trajno. Tigar je zbog toga jako žalostan, no sve se promijeni kad nakon još jednog neuspjelog pokušaja, na putu kući sretne Sovca i Zeca. Što li mu ova dvojica mogu reći, a da bi ga toliko razveselilo, saznajte u ovoj prekrasnoj slikovnici.

Ovo je po jedna od boljih (ako ne i najbolja) slikovnica o medi Poohu iz ove zbirke. Mojoj djeci se jako sviđa i često je čitamo.

Dobili smo je na poklon pred 4,5 godine u dm-u. Bila je to odlična akcija čiji je sponzor bio Pampers. Pošto smo kupovali njihove pelene i vlažne maramice, dobili smo na poklon nekoliko slikovnica iz ove zbirke. Često vidim ovu slikovnicu kako se prodaje u lotovima (nekoliko slikovnica zajedno) na Internet portalu aukcije.hr. Mama Jelena je tako nedavno kupila čak 4 slikovnice iz ove zbirke po cijeni od 35,00 kuna.

Prekrasne Disney ilustracije su kao i svaki put, besprijekorne.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , , , , , . Označi link.