Snjeguljica

Egmont, 2004. god., 64 str., tvrdi uvez, izlazilo uz Večernji list.

Dobro poznata priča koja uključuje lijepu djevojku, zločestu kraljicu, 7 patuljaka i jednog princa na bijelom konju. Patuljaka je uvijek 7, a princ samo jedan. (Nadam se da ste i vi u životu našli svog princa ili barem zgodnog patuljka!)

Nemojte nikako propustiti upoznati svoju djecu sa Snjeguljicom. Ona će sigurno oduševiti vaše mali princeze, ali i prinčeve. Snjeguljica nije rezervirana samo za djevojčice. Dobra i poučna priča sa sretnim završetkom nikako ne može biti namijenjena samo djevojčicama. Zato upoznajte i vaše ljepotane sa ovom zanimljivom pričom te obogatite njihovo djetinjstvo još jednom prekrasnom bajkom.

Ovo je po meni najbolja verzija Snjeguljice (Disney je ipak čarobnjak koji kao da oživi sve likove). Kad jednom vidite Snjeguljicu na način na koji ju je zamislio tim iz Disney radionice, više niti jedna Snjeguljica neće biti dovoljno dobra.

Ako ste propustili kupiti ovu slikovnicu kad je izlazila uz dnevni tisak (prvo uz Večernji list, a zatim uz 24 Sata) svakako je potražite na Internet stranicama na kojima možete kupiti rabljene i nove slikovnice. Nedavno sam vidjela da se na Internet portalu aukcije.hr prodaje po zaista prihvatljivoj cijeni od 20,00 kuna. Muž i ja smo kupili nekoliko slikovnica iz ove zbirke te ih čuvamo za dječje rođendane. Kako ih mi imamo sve jer smo ih kupovali kad su izlazili uz dnevni tisak, znamo kojem bi djetetu koja slikovnica mogla biti najzanimljivija. Tako ne trebamo trčati kupovati poklon pod svaku cijenu, čak i ako tog puta ništa ne nađemo jer uvijek imamo u ormaru slikovnice koje možemo pokloniti. I to je, po mom mišljenju, najbolji poklon za rođendan.

Objavljeno u rubrici bajke, Čitaonica | Tag članka: , , , . Označi link.