Priča o Isusu za djecu by Lois Rock

Naša djeca, 2005. god., tvrdi uvez.

Slikovnica koja prati život Isusa Krista od rođenja do smrti na križu. Događaji su opisani na jednostavan način da bi se što više približili djeci. Po meni prilagođeno za djecu stariju od 5 godina iako je ja čitam svojoj djevojčici od 3. godine i to samo dijelove koji su joj zanimljivi; one koji joj nisu razumljivi (a samim tim i zanimljivi) me niti ne traži.

Slikovnicu je dobio na poklon naš sin za krštenje i zaista je preporučam kao idealan dar za tu prigodu.

Ovo je jedna od boljih slikovnica koja upoznaje djecu s događajima iz Biblije. Ako se vaše dijete zanima za život Isusa Krista možda je vrijeme da krenete u nabavku ove ili neke slične slikovnice. Po mom mišljenju u današnje užurbano vrijeme ljudi provode premalo vremena za upoznavanje svoje djece sa bitnimdogađajima koji su se zbili u vrijeme kad je živio Isus Krist.

Moram nadodati kako je Ivona u posljednje vrijeme jako zainteresirana za ovu slikovnicu i često me moli da joj čitam. Puno stvari ne razumije no pita i ja joj pokušavam objasniti na njoj razumljiv način. Ovu slikovnicu često uzmemo u ruke kad se Vid zabavlja s nečim drugim jer njemu još uopće nije zanimljiva.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, priče | Tag članka: , , , , , , . Označi link.