Pilići

Naša djeca, 1999. god., tvrdi uvez, tvrde stranice.

Ovom slikovnicom će sigurno biti zadovoljni oni mališani koji vole koke i piliće. Kupila sam je jednoj maloj djevojčici koja je s godinu dana jako voljela pernate životinje. Radila je probleme svojoj mami tako što se budila svakog jutra s glasanjem prvih pijetlova. Bilo je to svakog jutra već oko pola 5. Mama joj je govorila da je rano, da treba još spavati. A mala Korina se budila i nikako joj nije bilo jasno kako to da  je pijetao već budan, a ona bi još trebala spavati. Kupila sam joj jednom prilikom ovu slikovnicu u Kauflandu (platila sam je oko 30,00 kuna, ali nažalost ubrzo sam izgubila kontakt s njenom mamom pa joj nisam uspjela dati poklon. Zato je ova slikovnica pripala mojim klincima i dosta smo je čitali. Teško je zapravo uopće govoriti o čitanju ove slikovnice jer teksta ima jako, jako malo.

Moji su klinci već nakon par čitanja sve riječi znali napamet. Često su je i sami uzeli u ruke i čitali. No, kako su moji klinci već prerasli Male i razigrane piliće, ovu sam slikovnicu prodala preko Internet portala aukcije.hr. Nadam se da će je neka druga djeca čitati jer bilo bi mi zaista žao da kod nas doma skuplja prašinu, a nekome može koristiti.  Slikovnica je zanimljivog oblika (stranice u obliku koke i pilića) će vjerojatno biti zanimljiva djeci do 2 godine.

Savršena slikovnica za  upoznavanje djeteta s prvim slikovnicama, ali će ju vaše dijete vjerojatno brzo prerasti. Teksta ima jako malo, tekst se rimuje.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , , . Označi link.