Petra ne želi poći na spavanje

Forum, 2004. god., tvrdi uvez.

Ovu slikovnicu smo kupili kad smo se prvi put susreli s problemom odlaska/neodlaska na spavanje. Ivoni je slikovnica odmah postala jedna od omiljenih, ali da je puno pomogla baš i ne mogu reći.

Slikovnice iz Forumove zbirke u kojima je glavni lik djevojčica Petra su zaista prekrasne i poučne. Ilustracije su lijepe, tekst prilagođen djeci, a uvijek se bave tematikom koja nas sve zanima. I vaši mališani će se jednom susresti s problemima koji muče Petru u ovim slikovnicama.

Ovog puta Petra je toliko zaigrana da nikako ne želi poći na spavanje bojeći se kako će sutra zaboraviti svoju igru. Saznajte kako će njena majka riješiti problem s kojim se svi mi bar ponekad susretnemo.

Ilustracije su lijepe, tekst savršen. Ako možete svakako nabavite ovu slikovnicu. Ocjena je +5.

Nama je osobno kod problema sa spavanjem koji su se počeli javljati kad je Ivona imala 2 godine više pomogla slikovnica pod naslovom „Mjesečeve suze“. Tamo su joj posljedice nespavanje nekako bile jasnije nego u ovoj slikovnici. No nikad se ne zna. Kod svakog djeteta pali nešto drugo. Mi smo se odlučili potražiti slikovnicu sa sličnom tematikom kod problema s neodlaskom na spavanje. Znali smo da će to bar do neke mjere upaliti zbog njene velike ljubavi prema čitanju.Tako je i bilo.

Možda vi pronađete neko bolje rješenje za djetetovo odbijanje odlaska na spavanje. Ako je rješenje brzo, jednostavno i efikasno svakako nam javite! Možda pomognete drugim roditeljima koje trenutno muče slični problemi.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , . Označi link.