Petra i njezin čudni medvjedić Krešo

Forum, 20 str., tvrdi uvez.

I ovoga puta naša draga Petra doživljava nešto neobično. Možda će se i vaše dijete susresti s ovim neobičnim problemom pa će mu biti lakše ako se sjeti kako je Petra riješila svoj veliki problem. Petrina majka dolazi svojoj maloj djevojčici dati poljubac za laku noć no vidi malenu suzu u kutu njenog oka. Majka primjećuje i to da Petra više ne spava sa svojim najdražim medvjedićem. Kad je pita što joj je, Petra govori da je njen  Krešo postao zločest i kako ga više ne želi. Majka je smiruje i zamoli je da joj pokaže gdje se Krešo skriva.

Krešu Petra i mama pronalaze pod gomilom suhog lišća i majka objašnjava Petri da je njen najbolji prijatelj izgubio oko koje se može jako lako prišiti. Petra je gleda prilično sumnjičavo no majka ima još nekoliko argumenata da uvjeri svoju Petru kako Krešo nije zločest. Da li je će uvjeriti, pročitajte u ovoj prekrasnoj slikovnici.

Ilustracije su prekrasne, priča neobična i poučna.

Cijena koja se može pronaći na Internetu je 29,00 kuna, ali vjerujem da je možete pronaći i u obližnjoj knjižnici. Svakako potražite i ostale Petra slikovnice i upoznajte svoju djecu s ovom malom junakinjom. Sigurno će brzo i lako osvojiti dječja srca.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , , , , . Označi link.