Pčelica Maja

Lusio, 2006. god., tvrdi uvez, tvrde stranice.

Slikovnica s najljepšim ilustracijama koje sam ikad vidjela. Prepuna je šarenih boja koje će sigurno zaokupiti pažnju svakog djeteta.

Slikovnica nas uvodi u čarobni svijet male pčelice Maje koja nas ovdje upoznaje sa svojim prijateljima. Tu su  pčelac  Pavo, skakavac Flip, crv Maks, učiteljica Kasandra i drugi.

Jasnoćom i jednostavnošću teksta prilagođena je sasvim maloj djeci koju tek uvodimo u svijet slikovnica, ali vašem četverogodišnjaku će možda ubrzo postati dosadna jer nema neku određenu radnju.

Ivona je još odmalena jako voljela crtić o maloj pčelici Maji jer je jako voljela životinje, a crtić zaista obilujemo životinjama svih vrsta. Muž i ja smo često gledali s njom crtiće i prisjećali se Majinih dogodovština. Muž i ja smo bili jako sretni kad smo pronašli ovu slikovnicu. Još u trgovini smo vidjeli da će naša mala djevojčica biti oduševljena njome.

Zaista nismo pogriješili. Čitali smo je kad je bila 1,5 godinu, čitamo je i danas. Kad je naš Vid napunio godinu dana slikovnica se opet čitala i po nekoliko puta na dan. Definitivno se isplatilo kupiti je.

Ako se sjećate malene, simpatične i znatiželjne Maje iz svog djetinjstva i ako u vama budi lijepe uspomene na bezbrižno djetinjstvo onda nemojte dopustiti da se vaše dijete propustiti susresti s njom i njenim prijateljima.

Crtić i slikovnice “Pčelica Maja” definitivno su kvalitetniji od većine novijih crtića jer dijete upoznaju i vode kroz stvarni svijet životinja.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , . Označi link.