Mala vještica – Jeremy Child

Profil, 2011. g., 8 str., tvrdi uvez, cijena: 39,00 kn

Strahovi su česta pojava u dječjoj dobi. Ako ste se do sada s njima susreli onda znate koliko mogu biti iscrpljujući i za dijete i za roditelje. Neobjašnjivi strahovi (za koje mi roditelji često smatramo da su ničim izazvani) dolaze neočekivano, ali isto tako i odlaze. Djeca se boje svega: vještica, čudovišta, duhova i još koječega. Jedan od načina da pomognete djeci kako lakše prebroditi strah je pokazati mu objekt njegovog straha u drugom svjetlu. Humor tu itekako može pomoći. Slikovnica o maloj vještici može od srca nasmijati vašeg mališana, pomoći mu da prevlada strah, ali i zabaviti ga.

Ovo je simpatična priča o maloj vještici koja priprema tulum za svoje prijatelje. Sve radi u posljednji čas i nije joj lako brzo u red dovesti sobu prepunu šišmiša, paukova, žaba, puževa… Na sreću tu je njen čarobni štapić!

Doznajte što je sve potrebno za veseli tulum i kakve je neobične poslastice osmislila vještica. Uživajte u šaljivim ilustracijama i pomognite maloj vještici da tulum bude uistinu čaroban – protresite slikovnicu kako bi se pojavile svjetlucave zvjezdice!

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , . Označi link.