Magic english – 7. Happy birthday

Papierview NV, izašlo u Biblioteci Večernjeg lista, tvrdi uvez, 32 str., uz slikovnicu ide i DVD Magic English

Karla obožava rođendane i proslave, a sve to zbog torte i puhanja svijećica. Kod Ludog Klobučara svaki dan je proslava nerođendana, a i njena omiljena princeza Trnoružica ima rođendan.

Kako je tekla priprema Trnoružičinog rođendana sve smo to čitali u prekrasnoj slikovnici Disneyeve produkcije koja je izašla uz Večernji list.

U ovom boju ćemo naučiti riječi vezane uz rođendan, rođendanska proslava, kako se piše rođendanska čestitka, u što se zamota dar.

I Miki ima rođendan pa mu treba pomoći da pronađe koji je poklon njegov od svih koji ga okružuju.

Alisa i Ludi Klobučar igraju igru nerođendanske zabave, a mi ćemo joj pomoći da prođe kroz labirint čajnika i šalica kako bi kušala nerođendansku tortu.

Pozovi prijatelje na rođendan pa zajedno izradite lijepe svečane šeširiće za koji vam je potreba krep papir, ljepilo i škare.

U Aladinovoj rubrici saznajte kako američka djeca slave rođendan, tipična engleska rođendanska torta i kakav je to “službeni rođendan”.

Otkrij pomoću kviza jesi li naučio reći koliko imaš godina, pitati sugovornika koliko ima godina i znaš li ispravno odgovoriti na pitanje „is it“.Objavljeno u rubrici Čitaonica, edukativne | Tag članka: , , , , , , , , , , , , , . Označi link.