Magic english – 1. Hello

Papierview NV, izašlo u Biblioteci Večernjeg lista, tvrdi uvez, 32 str., uz slikovnicu ide i DVD Magic English, 1. Hello.

Uz vježbenicu Magic English učenje engleskog bit će prava igra za vaše dijete, a urodit će znanjem engleskog jezika koje mu pričinjava  zadovoljstvo. Našu djecu vode omiljeni junaci iz crtanih filmova Disney proizvodnje. Pozdrav na engleskom vrlo se često može čuti i u svakodnevnom govoru i dijete ga upija kao nešto prirodno, a ne kao strani jezik .

Kroz igre traženja i spajanja vaše će dijete pronaći odgovore na zadane zadatke. Karla voli Miki Mausa i upravo ju je to privuklo ovoj zabavnoj slikovnici.

Naučila je brojati do četiri: one, two, three, four.

Aladino nam otkriva mnoge zanimljivosti koje su i mene naučile zanimljivim i nepoznatim činjenicama koje smo možda čuli, a ne znamo što su, a u ovom su slučaju to rekord u rukovanju i druge zanimljivosti.

Dijete će naučiti kako se predstaviti imenom, ali i odgovoriti na jednostavna pitanja s “da” i “ne”. Svi već znamo reći volim te na mnogim jezicima, a ovdje na DVD ima jedna vesela pjesmica koja lako uđe u uho

“Hello Mummy, I love you! Hello daddy, I love you!”

Objavljeno u rubrici Čitaonica, edukativne | Tag članka: , , , , , , . Označi link.