Kako se glasaju životinje

Mozaik knjiga, 2005. god., tvrdi uvez, tvrde stranice.

Prekrasna zvučna slikovnica koja upoznaje naše najmlađe sa prekrasnim svijetom životinja. Pritiskom na gumbiće čujemo kako se glasa pojedina životinja. U usporedbi s ostalim zvučnim slikovnicama u kojima su glavni likovi životinje ova je uistinu super napravljena, glasanje životinja je jako vjerodostojno.

Slikovnica nema ilustracije nego sadrži fotografije pravih životinja što je za djecu super jer moram priznati da u nekim slikovnicama niti sama ne znam koju životinju predstavlja pojedina ilustracija.

Djeca mogu čuti kako se glasa pijetao, pas, mačka, ovca, konj i krava.

Jedini nedostatak ove slikovnice je da će je vaša djeca vjerojatno brzo prerasti ili će je kasnije puno rjeđe primati u ruke i čitati. Najzanimljivija bi, prema mom mišljenju, bila za djecu od 1-3 godine. Mi smo je kupili Ivoni kad je bila 5 mjeseci i moram priznati da smo je najčešće čitali do 2 rođendana. Poslije je to bilo sve rjeđe i rjeđe. No slikovnica je ubrzo dobila novog obožavatelja jer nam se uskoro rodio naš Vid kojem je također čitanje slikovnica od malena bila omiljena aktivnost.

Slikovnica je za 5, mi smo je kupili preko Svijeta knjige i koštala je oko 100,00 kuna. Koliko sam sada gledala na Internetu, najpovoljnija je za kupiti preko Jutarnji klub shop – a i cijena je 80,00 kuna. Iako cijena nije baš mala, vjerujem da ćete se složiti da je ponekad bolje odvojiti za jednu kvalitetnu slikovnicu 100 kn nego kupiti 5 loših za 20 kn.

Ako vaše dijete voli životinje, onda će se sigurno oduševiti ovom slikovnicom.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , , , , , . Označi link.