Kada sam sretan

Napisala i ilustrirala: Trace Moroney

Golden marketing – Tehnička knjiga, 18 str., tvrdi uvez.

Ovu lijepu slikovnicu smo već po drugi puta posudili u gradskoj knjižnici u Čakovcu. U ovoj zbirci izašle su četiri slikovnice o osjećajima: Kada sam tužan, Kada se ljutim, Kada se bojim i Kada sam sretan. Do sada smo pročitali sve slikovnice iz zbirke osim one pod nazivom Kada se ljutim. Kao što to ide u životu upravo ta bi mi u zadnje vrijeme bila najpotrebnija. Moj mali Vid već duže vrijeme loše izražava svoju ljutnju prema članovima obitelji i već mi je prilično teško nositi se s tim. Kad se razljuti (što se često događa) dolazi do mene, muža ili Ivone i počne nas lupati. U zadnje vrijeme se to već ne događa spontano nego kad se razljuti krene prema nama s riječima: ” Sad ću te nalupati.” Već sam probala pronaći rješenje ovog problema na raznim mjestima, ali bezuspješno. Mislim da ću već sljedeći put u knjižnici potražiti slikovnicu pod ovim nazivom.

U ovoj slikovnici maleni, simpatični zečić pokazuje nam što ga sve veseli i pokušava nam najbolje opisati kako se osjeća kad je sretan. Saznajte što sve veseli malenog zečića, a na kraju slikovnice pročitajte korisne savjete dječjeg psihologa vezano uz osjećaj sreće i samouvjerenosti.

Ne propustite pročitati ovu slikovnicu svom djetetu…

Cijena koju sam pronašla na Internetu je 70,00 kuna, ali ako se pak ne odlučite na kupnju, svakako je potražite u obližnjoj knjižnici. Posebna je čak i na dodir pa će se sigurno svidjeti vašoj djeci.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, edukativne | Tag članka: , , , , , , , , . Označi link.