Hipa priča

V.B.Z., 2007. god., meki uvez.

Moja djeca jako vole ove malene, simpatične slikovnice o malenoj Hipi i njenom dobrom prijatelju Sloniću. Hipa nas u svakoj slikovnici nešto nauči i to na zaista neobičan i zanimljiv način. Stvari koje se trebaju raditi i stvari koje je bolje ne raditi su opisane na djeci potpuno razumljiv i jednostavan, a opet šaljiv način. Moram priznati da je to jedna od rijetkih slikovnica koja kod učenja uzima u obzir činjenicu da djeca najviše i najlakše zapamte stvari koje upoznaju kroz igru i smijeh.

U ovoj slikovnici malena Hipa stalno priča. Želite li saznati što to mala nilska konjica stalno ima za reći, svakako saznajte u ovoj slikovnici. Uz to ćete upoznati svoju djecu sa situacijama u kojima je bolje ne pričati.

 Ivona i Vid obožavaju oponašati Hipu kad se zagrcne jer jede i priča u isto vrijeme. Jedva dočekaju da okrenemo spomenutu stranicu. Tad oponašaju Hipu i to im je jako smiješno.

Super mala i slatka slikovnica.

Cijena je 20,00 kn.

U gradskoj knjižnici u Čakovcu imaju sve 4 malene slikovnice iz ove zbirke. Uz „Hipa priča“ tu su i „Hipa pita“, „Hipa plače“ i „Hipa se smije“.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, za najmlađe | Tag članka: , , , , , . Označi link.