Dora the Explorer – Boje

Turbo limač, 2008. god., meki uvez.

Naši mališani su veliki ljubitelji male istraživačice Dore i njenog prijatelja, majmunčića Čizme. Kad je Ivona za rođendanski poklon dobila dvije vježbenice Dora the Explorer  veselju nije bilo kraja. Jedva je dočekala da svi gosti otiđu svojim domovima da u miru počne rješavati svoje nove vježbenice.

Koncentracija joj je cijelo vrijeme rješavanja bila na vrhuncu no pošto savršeno raspoznaje sve boje (osim zelene i plave koje uvijek pomiješa) riješila je bez pola muke i ne mogu reći da je ova vježbenica baš ispunila njena očekivanja.

Riješili smo je u 15-20 minuta tako da smatram kako bi možda bila zanimljivija za mlađu djecu. Na drugoj vježbenici (Oblici) smo se zadržali malo duže i naučili puno više stvari.

Isplati se kupiti ako vaše dijete ima problema sa učenjem boja. Cijena je prihvatljiva, (oko 15,00 kuna) no nemojte očekivati više nego što platite. Po meni postoje mnogo kvalitetnije vježbenice no većina njih je ipak malo skuplja (od 30,00 kuna na dalje).

No možda će se vaši klinci oduševiti baš ovom vježbenicom. Pošto cijena nije previsoka možda se isplati kupiti je nekom prilikom i ponuditi djeci. Svi smo različiti pa možda vaši klinci iz nje mnogo nauče i uz to se super zabave.

Objavljeno u rubrici bojanke i vježbenice, Čitaonica | Tag članka: , , , . Označi link.