Bob Graditelj – Valjko i rock zvijezda

Egmont, 2004. god., 32 str., meki uvez.

Bob danas ima novi posao – izgraditi umjetno jezerce u vrtu slavnog pjevača Lennija Lezenbyja. Valjko je veliki obožavatelj njegove glazbe pa je zato oduševljen novim poslom. U isto vrijeme Wendy i Dugi postavljajući putokaze pronalaze tri mala pačića koji su, čini se ostali bez doma.

Wendy i Dugi pomisle kako bi novi dom mogli pronaći upravo u umjetnom jezercu gospodina Lezenbyja. Odmah odlaze do Boba kako bi svima obznanili svoj plan.

Saznajte kako će na njihovu ideju reagirati slavni pjevač…

Simpatična slikovnica koja će se sigurno svidjeti vašim malim graditeljima i malim majstorima. Moji klinci vole slikovnice o poznatom Bobu Graditelju. Uvijek se nešto gradi, radi i nikad nije dosadno. Slikovnica će po meni biti zanimljiva i mlađoj i starijoj djeci. Ilustracije su lijepe. Gradska knjižnica Čakovec stvarno obiluje slikovnicama o Graditelju Bobu. A mi skoro svaki put posudimo barem jednu. Pritom moram napomenuti kako imamo dvije iskaznice kako bi svatko posudio nešto za sebe pa ipak uvijek posudimo 6 slikovnica.

Nemojte misliti kako su slikovnice o graditelju Bobu rezervirane za dečke. Možda će se baš vaše male princeze oduševiti ovim slikovnicama. Pružite im šansu i nemojte imati vlastita očekivanja već dopustite djeci da sama dožive ovu slikovnicu na svoj način bez predrasuda o tome što je za cure, a što za dečke.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , , , . Označi link.