Auti – Cars

Egmont, 2009. god., 64 str., tvrdi uvez, izlazilo uz 24 sata.

Jako lijepa slikovnica sa zanimljivom pričom i lijepim ilustracijama. Možda će biti malo zanimljivija dečkićima nego curkama no svakako je pročitajte i vašim malim princezama.

Glavni lik je trkaći auto po imenu Jurić koji zbog nezgode na putu završi u Kurbli Bistri, malom gradiću Karburator županije. No zbog svog ponašanja stanovnicima baš i nije omiljeni gost. Mali kamiončić vučne službe po imenu Šlep ipak u njemu pronađe dobrog prijatelja. A tamo Jurić upoznaje i Sanju…

Hoće li tamo ostati ili se vratiti kući saznat ćete ako pročitate priču.

Zanimljiva slikovnica koja će sigurno oduševiti vašu djecu. Nemojte propustiti da se vaše dijete upozna sa smiješnim i zanimljivim društvom autića iz ove priče. Mojim klincima se slikovnica svidjela više od istoimenog crtića. Čitali smo je i po 2-3 puta na dan. Trenutno više nije toliko frekventna no i danas je često pročitamo.

Cijena joj je kad je izlazila uz dnevni tisak bila nešto malo manje od 30,00 kuna no danas se se može naći i na Internet stranicama na kojima se prodaju rabljene i nove slikovnice. Kupila sam jednu nedavno za rođendanski poklon preko Internet portala aukcije.hr i platila je 20,00 kuna.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, priče | Tag članka: , , , , , , , , . Označi link.