101 dalmatiner

Egmont, 2008. god., 64 str., tvrdi uvez, izlazilo uz 24 sata.

Prekrasna slikovnica koja će oduševiti vašu djecu imali oni 2 ili 10 godina. Primjerena je za skoro sve uzraste. Glavni likovi su dva dalmatinera: Pongo i Perdita koji mirno žive sa svojim vlasnicima: Anitom i Rogerom no sve krene po zlu kad ih posjeti stara Anitina poznanica, Cruella De Vil. Vidjevši da Perdita očekuje mlade naredi Aniti da je pozove čim štenci dođu na svijet. Kad se mališani rode,  Cruella ponovno pokuca na vrata želeći kupiti sve štence. Anita i Roger joj uporno ponavljaju kako štenci nipošto nisu na prodaju, no Cruella ne odustaje.

Smišlja opaki plan kako bi otela male dalmatinere. Što će joj uopće 15 malih dalmatinera? Saznajte u ovoj zanimljivoj slikovnici.

Ova već pomalo kultna priča oduševljava generacije diljem svijeta. Ovo je zaista neobična priča o pobjedi dobra nad zlim. Mali – veliki ljubitelji životinja sigurno će se oduševiti ovom pričom. Moji klinci je jako vole, a i meni je zanimljiva i svakim čitanjem se ponovno iznenadim kako je lijepa priča o 101 dalmatineru.

Slikovnice iz ove zbirke često se prodaju na Internet portalu aukcije.hr, a cijena zna biti oko 20,00 kuna što je stvarno povoljno za ovako kvalitetnu i lijepu slikovnicu.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, priče | Tag članka: , , , , , , , , , , . Označi link.