Samo da bude snijega – Zvrčko i Mljac

Algoritam, 2007. god., 32 str., tvrdi uvez.

Napisala: Holly Hobbie

Ako se do sada niste susreli sa malim simpatičnim praščićima po imenu Zvrčko i Mljac zaista je vrijeme da to učinite. Zvrčko i Mljac su dva znatiželjna, dobroćudna praščića koja žive u Šljukinu gnijezdu. Vole prirodu, vole igre i zabavu, vole kuhanje, vole kupanje, a što je najvažnije od svega – najbolji su prijatelji. Njihova malena sestrična Zlata često im dolazi u posjet, a oni joj se svaki put iskreno razvesele.

Ovog puta Zvrčko i Mljac čekaju Božić. Najveća im je želja da padne snijeg pa kad se to uistinu i dogodi, odmah ujutro dvojica prijatelja odlaze na skijanje i prekrasno se zabavljaju. No slijedećeg dana padne kiša i otopi sav snijeg. Sad osim velike želje za bijelim Božićem prijatelje muči još jedna stvar: što darovati prijatelju za Božić.

Svaki od njih u pomoć zove sestričnu Zlatu. Saznajte što će im ona reći i što će prijatelji izabrati za savršen božićni dar. A Božić bez malene Zlate u Šljukinu gnijezdu uistinu ne bi bio toliko sretan i veseo.

Autorica serije slikovnica o Zvrčku i Mljacu, Holly Hobbie bavi se pisanjem više od trideset godina. Upravo je za ovu seriju slikovnica bila višestruko nagrađivana. A i moji klinci jako vole slikovnice o Zvrčku i Mljacu. Provjerite zašto.

Cijena slikovnice Samo da bude snijega je 39,00 kuna.

Objavljeno u rubrici Čitaonica, slikovnice | Tag članka: , , , . Označi link.